marți, 10 iulie 2012

SummerFlame Festival - preview #2

Acum ca festivalul e deja in spatele nostru, iar fiecare dintre noi a avut parte de odihna mult dorita, am vrea sa impartasim micile noastre amintiri - de pe unde am fost si ce-am trait:) 

Locatia SummerFlame a fost cel putin frumoasa.. am avut parte de o sala si un cort pt workshopuri, traininguri si spectacole, un camping generos, spatii outdoor unde sa repetam in zilele in care temperatura ne-a permis asta si un lac in care sa ne racorim in zilele mult prea fierbinti. Ah! Si sa nu uitam zona de Chillout cu un motto cel putin potrivit:
Din partea trupei noastre dragi, au participat: 

COSTI


MONI


FLAVIA


si un prieten foarte drag trupei Shadows, Iain.

Impreuna, am luat parte la numeroase ateliere de jonglerie ritmica si grafica, de dans si miscare (swing, jazz dance, contact movement) de manipulare, acrobatie si de personal research. Probabil chiar mai multe de fapt, atat de multe incat ne este greu sa ne amintim de toate atat de repede:) 


Spectacolele au fost si ele de neuitat - am avut posibilitatea sa vedem spectacole ale unor artisti profesionisti pe care i-am urmarit mereu cu pasiune si incantare de departe: Meast, Cyrille, Jeanine, Carlos, compania Defracto, spectacolul de absolvire a facultatii de circ LIDO. 
(vom reveni cu fotografii)


 A fost un festival cel putin minunat, in care am vazut nivelul de circ spre care ne dorim sa tindem, am plecat de la SummerFlame cu multa inspiratie pt spectacole si activitati de organizat, cu multa motivatie si exercitii de training. Si mai ales cu multe planuri de viitor:)


Niciun comentariu: